شرکت توزیع برق اصفهان رتبه نخست نیروگاه خورشیدی پشت بامی کشور
- شناسه خبر: 1766
- تاریخ و زمان ارسال: 6 شهریور 1401 ساعت 02:33
- بازدید : 87
- نویسنده: محمد بروغنی

حمید علاقمندان، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان ، در نشست خبری به مناسبت هفته دولت گفت:شرکت توزیع برق استان شامل ۲۳ شهرستان استان اصفهان با یک میلیون و پانصد هزار مشترک در ۹۳ شهر و ۱۳۲۱ روستا حدود ۴۰/۰۰۰ کیلومتر فشار متوسط و فشار ضعیف را تحت پوشش خود قرار داده است.
وی با اشاره به گذر از پیک تابستان با اجرای طرحهای مدیریت بار، تأکید کرد: با وجودی که سال گذشته تابستان سختی را گذراندیم، اما امسال با تدبیر دولت، بدون خاموشی از پیک تابستان گذر کردیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان بیان کرد: امسال با همکاری وزارت صمت، طرح مدیریت بار در حوزه صنعت و شرکت شهرکها انجام شد، همچنین با همکاری بخش کشاورزی، تابستان امسال در بخش خانگی و تجاری خاموشی نداشتیم، البته با توجه به نگرانی مردم در تابستان اطلاعرسانی خوبی به مشترکین خانگی انجام دادیم.
وی تأکید کرد: در تابستان امسال، ۷۸ درصد مردم استان رعایت الگوی مصرف را انجام دادند و پاداشهایی برای آنها در نظر گرفته شد، البته ۲۲ درصد مشترکین هم الگوی مصرف را رعایت نکردند.
علاقمندان درباره کاهش مصرف برق ادارات، نیز افزود: در این ایام به مجموعه ادارات استان نامه و اخطارهایی ابلاغ شد که در این مسیر ۸۵ درصد ادارات ما در کم کردن مصرف انرژی در زمان اداری و غیراداری همکاری کردند و قرار است این برنامه در بدنه اداری دولت الگویی برای مصرف بهینه برق در طول سال شود.
وی با بیان اینکه نگرانی و مشکلات برق در دوران تابستان مربوط به عدم توازن تولید و مصرف برق است، گفت: آنچه در حوزه افزایش و توسعه برق بر عهده شرکتهای توزیع است، گسترش نیروگاه خورشیدی پشت بامی است که استان اصفهان با ۱۸ مگاوات تولید نیروگاه خورشیدی پشت بامی که اکثراً پنج کیلوواتی است، رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان با بیان اینکه حدود ۲۰ نیروگاه خورشیدی ۵ کیلوواتی در هفته دولت در استان اصفهان به بهرهبرداری می رسد، گفت: امسال اعتبار پنج هزار نیروگاه خورشیدی پیش بینی شده است که در سال اول دو هزار نیروگاه وارد مدار خواهد شد.
علاقمندان همچنین درباره پروژههای هفته دولت شرکت توزیع برق استان، گفت: از ابتدای سال جاری تا هفته دولت امسال، حدود ۱۸ هزار و ۳۱ متقاضی جدید را در استان برقدار کردیم که برای آنها بالغ بر ۳۲۴ میلیارد تومان هزینه شبکه و زیرساخت اجرا کردهایم، همچنین برای افزایش ضریب اطمینان و نگهداری شبکه حرکتی بهعنوان تبدیل شبکههای سیمی به کابل خودنگهدار صورت گرفته که تاکنون ۷۲۰ کیلومتر آن تبدیل شده است.
وی افزود: ۱۸ هزار کیلومتر شبکه فشار ضعیف در استان اصفهان وجود دارد که تاکنون ۱۰ هزار کیلومتر آن به شبکه خودنگهدار تبدیل شده است و تا سال ۱۴۰۲ کل شبکه فشار ضعیف به شبکه خودنگهدار تبدیل خواهد شد.
خبر نگار: رضافتوح