مهندس ملک جعفریان:
ضرورت سرمایه گذاری گسترده در لایه انتقال، تلفن و اینترنت ثابت کشور
- شناسه خبر: 2941
- تاریخ و زمان ارسال: 20 شهریور 1401 ساعت 06:39
- بازدید : 65
- نویسنده: محمد بروغنی
مدیر مخابرات منطقه تهران در برنامه زنده که شنبه ۱۹شهریورماه از طریق صفحه اینستاگرام شرکت مخابرات ایران پخش شد، با اشاره به ضرورت اصلاح تعرفه های مخابراتی در خدمت رسانی بهینه مخابرات منطقه تهران به عنوان بزرگ ترین پهنه مخابراتی کشور اظهار داشت: چالش های فعلی در مسیر توسعه مخابرات قابل حل است، در صورتی که سرمایه گذاری با قدرت در لایه انتقال و تلفن و اینترنت ثابت کشور صورت گیرد .
وی با بیان اینکه ایام کرونا نیاز به حوزه فناوری اطلاعات و دیجیتالی را کاملا نشان داد، افزود: توسعه متقارن و همگام با رشد فزاینده سرویس های نوین ارتباطی و مخابراتی، نیازمند سرمایه گذاری برای ارتقا و بهبود تجهیزات و بهسازی شبکه عظیم مخابرات است، تا بتوانیم بهترین سرویس های مورد نیاز مردم را در بخش های زیرساخت و انتقال ارایه دهیم.
مهندس ملک جعفریان با بیان اینکه مخابرات، زیرساخت ارتباطی کشور بشمار می رود و عمده ارتباطات میان سازمانها، دستگاه های خدمت رسان و بخش های تجاری و غیره به ویژه در استان تهران بر پایه استفاده از شبکه امن مخابراتی در جریان است، افزود: برای عقب نماندن از تحولات و دگرگونی های پی درپی در عرصه ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین بمنظور ارتقای سرویس های جدید به مردم، بازنگری در تعرفه نگهداری تلفن ثابت و تغییر سالیانه آن مطابق با تورم، ضروری است و برکات و ثمرات آن به جامعه باز می گردد.
مدیر مخابرات منطقه تهران همچنین به اهمیت اساسی فناوری های ارتباطی و اطلاعاتی پرداخت و با تشریح سیر تاریخی رشد و توسعه سرویس ها و تجهیزات مخابراتی و سایر فناوری ها خاطرنشان ساخت: از سال ۱۳۵۰ که شرکت مخابرات ایران شکل گرفت، شاهد تحولات متعددی در زمینه خدمات غیرحضوری، ظهور و بروز پلتفرم های متعدد برای انجام تراکنش های بانکی، خرید های اینترنتی، گسترش مقوله آموزش در شبکه اینترنت و انواع خدمات هستیم که همگی بر بستر شبکه زیرساخت مخابراتی محقق شده است.
وی با بیان اینکه زیرساخت های ارتباطی مناطق مخابراتی استان، اصلی ترین شبکه ارتباطی کشور را در اختیار دارند، اظهار داشت: تامین زیرساخت و واگذاری سرویس هایی نظیر تلفن ثابت و دیتا و سایر فناوری های اطلاعاتی برای هفت میلیون و چهارصد هزار مشترک خانگی، تجاری، سازمان ها و نهادهای دولتی، بخش خصوصی، مراکز نظامی و انتظامی و دستگاه های نظارتی ، بر حساسیت های کاری و مسئولیت های خطیر مخابرات منطقه تهران افزوده است.
مدیر مخابرات منطقه تهران با اشاره به اینکه ارایه خدمات ارتباطی برای هفت و نیم میلیون مشترک تلفن ثابت استان تهران برای ۱۴۰ مرکز مخابراتی و هفت منطقه مخابراتی و همچنین وجود ۱۵ هزار کیلومتر فیبر نوری و ۱۸ هزار کیلومتر کابل پر زوج مسی در بستری امن در جریان است، خاطرنشان ساخت: مخابرات به مثابه اکسیژن برای جامعه است و تا زمانی که کمبود یا خللی احساس نشود، متوجه اهمیت و ضرورت آن نمی شویم. اما به محض بروز قطعی، کمبود و خلاء آن به شدت آشکار می شود.
مهندس ملک جعفریان با تاکید بر ضرورت ارتقای شبکه فیبرنوری و دیتای مخابرات منطقه تهران و حفظ و نگهداری از تجهیزات مخابراتی، تصریح کرد: تمامی شرکت های فعال در حوزه فناوری های ارتباطی و همچنین سایر دستگاه ها و سازمان ها از بستر شبکه موجود مخابرات بهره مند هستند و در حقیقت تمامی ارتباطات بر بستر زیرساخت و شبکه ارتباطی مخابراتی صورت می گیرد.
وی افزود: سایر اپراتورها و شرکت های ارایه دهنده خدمات ارتباطی، با استفاده از شبکه مخابرات به ارایه خدمت مشغولند و مخابرات نهایت همکاری را با سایر سازمان ها و استفاده کنندگان متعدد از بستر ارتباطی دارد، به نحوی که می توان گفت شرکت مخابرات فضای مناسبی را برای استفاده تمامی اپراتورهای دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات فراهم کرده است.
مهندس ملک جعفریان با تاکید بر به کارگیری دانش تخصصی و بومی و همچنین بهره گیری از ظرفیت های داخلی شرکت های دانش بنیان، افزود: رویکرد شرکت مخابرات حمایت از تولید داخلی و تهیه تجهیزات از داخل کشور بوده و هر جا که در حوزه سخت افزار نیازمند واردات بوده ایم، در بخش های نرم افرازی مرتبط با آن تجهیزات از توانمندی های داخلی و دانش بنیان استفاده شده است.
در این مجموعه برنامه ها که از صفحه رسمی اینستاگرام مخابرات به آدرس https://www.instagram.com/tci_iran/ پخش می شود، گفتگوهای تخصصی و بررسی مسائل مختلف مربوط به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در دستور کار قرار دارد که در برنامه امشب ، مهندس ملک جعفریان، مدیر مخابرات منطقه تهران با با مجری گری آرش سروری، فعال حوزه استارتاپی و فناوری، اهمیت سرمایه گذاری در حوزه ارتباطات و چالش ها و راهکارهای پیش روی مخابرات تهران را به عنوان بزرگ ترین پهنه مخابراتی متمرکز کشور در مسیر توسعه مورد بررسی قرار دادند.